DIREKTORKA KOTORSKE GIMNAZIJE KATEGORIČNA: Dok sam ja tu slika Svetog Save neće biti uklonjena iz učionice!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2021, 22:54

DIREKTORKA KOTORSKE GIMNAZIJE KATEGORIČNA: Dok sam ja tu slika Svetog Save neće biti uklonjena iz učionice!

Povodom naloga crnogorske Uprave za inspekcijske poslove v.d. direktorici JU Gimnazije Kotor Slavici Stupić da u roku od tri dana ukloni sliku Svetog Save koja se nalazi u kabinetu crnogorsko, srpsko, bosansko hrvatskog jezika i književnosti, te da će u suprotnom preduzeti upravne mjere i radnje iz nadležnosti ove inspekcije, Stupić ističe da slika Svetog Save, dok je ona na čelu gimnazije, neće biti pomerena ni za milimetar.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktorica Gimnazije u Kotoru: „Slika Svetog Save, dok sam ja na čelu Gimnazije, neće biti pomjerena ni za milimetar“

Izvor: Vostok.rs, 29.Sep.2021, 09:26

 . Direktorica JU Gimnazije Kotor Slavica Stupić poručila je da slika Svetog Save neće biti uklonjena ni za milimetar dok je ona na čelu te gimnazije. Ona je to saopštila povodom naloga Uprave za inspekcijske poslove da u roku od tri dana ukloni sliku Svetog Save koja se nalazi u kabinetu crnogorsko,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.