Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jul.2023, 14:58

DELOVI PANČEVA BEZ VODE Isključenja počinju u pola devet ujutro

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži od 8.30 sati do završetka radova na mreži bez vode će ostati Ulica Moše Pijade od Svetog Save do Ulice Vojvođanski Bulevar kao i naselje Miloradović ukjlučujući i Dom starih.   (Pančevac)   JUL TOPLIJI OD AVGUSTA: Meteorolog otkriva da li će nas zaobići superćelijska oluja ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: Isključenja […] The post DELOVI PANČEVA BEZ VODE Isključenja počinju u pola devet ujutro appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isključenja vode 19. jula u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jul.2023

PANČEVO – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u sredu, 19. jula će od 8:30 do završetka radova na mreži bez vode ostati delovi Pančeva. U pitanju su Ulica Moše Pijade, od Svetog Save do Ulice Vojvođanski bulevar kao i naselje Miloradović uključujući i Dom starih. Pročitajte još:...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.