DA LI SE SEĆATE SANDRE MEDUZE i njenih urnebesnih obrva? Mislila je da je Sveti Sava himna Srbije, a danas se bavi ovim UNOSNIM ZANIMANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:37

DA LI SE SEĆATE SANDRE MEDUZE i njenih urnebesnih obrva? Mislila je da je Sveti Sava himna Srbije, a danas se bavi ovim UNOSNIM ZANIMANJEM

Kada se prvi put pojavila u javnosti privukla je veliku pažnju medija, a njen izgled mnogima je bio predmet rasprave.

Starleta Dijandra Pavlović, poznatija pod pseudonimom Sandra Meduza, popularnost je stekla učešćem u rijalitiju "Parovi" gde je boravila nešto više od pola godine. Po napuštanju ovog šou-programa, povukla se nakratko iz javnosti i neko vreme nije bila medijski eksponirana.

Ono što je ostao njen zaštitni znak i lični pečat jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neupućenost i neznanje koje je pokazala u mini kvizovima koji su postali viralni na mrežama. Sandra nije znala čak ni elementarne podatke iz opšte kulture, koja se mahom uče i savladaju tokom osnovne škole. Ono što je svima ostalo upečatljivo kada je Pavlovićeva u pitanju jesu i njene obrve, koje su bile specifičnog oblika, boje i veličine.

Ona se više puta našla pred kamerama dok je odgovarala na pitanja iz oblasti opšte kulture i informisanja, gde je retko kad davala tačne odgovore. Tako je na primer na pitanje koje je boje zastava Srbije, zemlje u kojoj živi, ona odgovorila „plavo bele“. Takođe, rekla je da je himna Srbije „Sveti Sava“.

Neki su mišeljanja da bi trebalo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda po broju "najglupljih odgovora".

Javnost ju je ismevala zbog njenog celokupnog ponašanja, naročito izgleda koji je je odudarao od uobičajenog. S obzirom da je njena rijaliti karijera brzo okončana, morala je da nađe drugi način da zaradi za život.

Naime, ona je odlučila da se u potpunosti posveti svom nalogu na Onlyfans stranici koja joj je sada jedini izvor prihoda.

Sandra danas izgleda poprilično drugačije, a ako uporedite njene fotografije od ranije i sada, primetićete da je na sebi uradila nemali broj estetskih zahvata koji su joj u potpunosti promenili lični opis.

S obzirom da se slika i snima obnažena i to dobro naplaćuje na pomenutoj platformi, nije čudno što često dobija nepristojne ponude od strane jačeg pola.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za intimne odnose.

- Neki nude od 200 do 500 evra, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dve evra, ali ja ne pristajem na takve ponude - rekla je starleta u jednom intervjuu.

Ipak, na kraju je sama priznala:

- Ja stvarno ne radim to, ali ajde, nek bude 500 evra - kroz smeh je rekla Meduza.

Domaći mediji su pisali da u slučaju da želite neku Sandrinu intimnu fotku izdvojite 100 evra. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje. Što se dopisivanja tiče u Sandrinom cenovniku je jasno: "Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje", a pored toga je i uslov da Meduza ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas. Njena zadnjica kao reklama košta 300 evra, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 evra, ali ne bi trebalo previše da se nada jer intimnog odnosa ne bi bilo. Za tu cenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi.

Da li ćemo Sandru uskoro gledati u nekom drugom formatu rijalitija, ostaje da ispratimo.

Srbija Danas/O. T.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.