Ćerka MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ izgovorila sudbonosno DA: Mlada dočekana sa laticama ruža, a VENČANICA oduzma dah

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2022, 20:12

Ćerka MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ izgovorila sudbonosno "DA": Mlada dočekana sa laticama ruža, a VENČANICA oduzma dah

I mlada i majka blistaju

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović, Mila Mojsilović, zaklela se na večnu ljubav svom izabraniku u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Mila se venčala u Hramu Svetog Save, a nakon što su novopečeni supružnici izašli iz svetinje, svatovi su počeli da bacaju latice cveća na njih, što je ovaj momenat učinio još magičnijim.

Mila je izabrala usku venčanicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakla dekolte.

Podsetimo, Mirjana je doživela veliku tragediju kada je Mila imala samo godinu dana. Milin otac Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a Mirjana je sama odgajala ćerku.

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - izjavila je ona jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Promena".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mirjana Bobić Mojsilović udala kćerku jedinicu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2022

Mila Mojsilović, kćerka književnice Mirjane Bobić Mojsilović, udala se danas za svog dugogodišnjeg partnera Ivana. Par se na vječnu ljubav zakleo u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.