Brnabić: Nećemo se smiriti dok se ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: Beta, 16.Jan.2021, 12:27

Brnabić: Nećemo se smiriti dok se ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

U Hramu Svetog Save u Beogradu danas je služen pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, kom je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić.Brnabić je ponovila da se Vlada Srbije "neće smiriti dok se ne istraži taj užasan zločin", kao i da Priština opstruiše ceo proces.Beogradski mediji prenose da je Brnabić navela da su postojali pokušaji političkih optužnica koje su se, kako je kazala, završile time da je na kraju optužena Ivanovićeva sekretarica."To govori o ozbiljnostri istrage u Prištini i njihovim namerama... Da je Prištini bilo u interesu da nadje počinioca i nalogodavce, svakako bi i današnji epilog bio drugačiji", rekla je Brnabić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U Crkvi Svetog Marka u Beogradu obeležena godišnjica ubistva Ivanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2021

Paljenjem sveća u Crkvi Svetog Marka u Beogradu 16. januara obeležena je treća godišnjica ubistva političara sa Kosova Olivera Ivanovića. Pored građana, sveće su zapalili i lider opozicione Demokratske stranke Zoran Lutovac i Janko Veselinović iz Pokreta za preokret. Prethodno je u Hramu Svetog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.