Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Živojinović doživeo moždani udar

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca Velimir Bata Živojinović (79) doživeo je težak moždani udar i trenutno se nalazi u Specijalnoj bolnici za lečenje celebrovaskularnih bolesti “Sveti Sava”.

Živojinović je moždani udar doživeo u utorak i za dva dana, koliko je vezan za krevet, uprkos svim naporima konzilijuma vrhunskih lekara, prognoze su obeshrabrujuće, piše “Press”.

Izvor iz bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je rekao da glumac nije u komi, ali je njegovo zdravstveno stanje veoma ozbiljno.

- Za dva dan, koliko leži u bolnici, teško je prognozirati da li će preživeti ili ne, ali zasad mu je zdravlje dosta ugroženo. Pospan je i teško komunicira – priča izvor.

Bata je ranije imao srčanih problema, a to je sa ostalim faktorima rizika doprinelo teškom obliku šloga.

- On je doživeo infarkt koji mu je mnogo oštetio srce, a i krvi sudovi su mu u lošem stanju. Dijabetičar je, a za razliku od kardiovaskularnih problema, gangrenu koju je lečio potpuno je sanirao – kaže izvor iz bolnice.

Uz Batu su sve vreme supruga Lula, sin i ostali članovi porodice, a ćerka Jelena, koja se trenutno nalazi na Kubi, sprema se da dođe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bati je bolje: Šalio se sa socijalistima!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2012

Glumac Bata Živojinović uspešno se oporavlja u bolnici "Sveti Sava" posle teškog moždanog udara koji je doživeo u utorak, pišu Večernje novosti. On se nalazi van životne opasnosti, a prognoze doktora su da se očekuje dalje poboljšanje zdravlja slavnog glumca...Zamenica direktora bolnice "Sveti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.