Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2020, 19:26

Bacila se sa skele kod Hrama Svetog Save, polomila ruke i noge

Mlađa žena je oko 16 sati skočila sa skele kod Hrama Svetog Save. Polomila je ruke i noge, a Hitna pomoć ju je prevezla u Urgantni centar.
Prema rečima očevidaca, nesrećna žena je neometano prošla pored radnika na ovom gradilištu i popela se na skelu, na galeriju visine 10 metara. Prvo je galamila na okolne radnike i pretila samoubistvom. Nažalost, bacila se sa skeče pre dolaska policije i hitne pomoći i teško se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << povredila.
Ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i ona je prevezena u Urgentni centar. Motiv ovakvog postupka je nejasan, kao i njeno ukupno zdravstveno stanje, piše Nova.
Ovih dana smo nažalost svedoci više sličnih događaja.
Jedan stariji muškarac skočio je sa prozora KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu. Žena stara 55 godina skočila je sa petog sprata bolnice u Valjevu. Oboje su na mestu preminuli.
Pacijent zaražen koronom star 49 godina, preminuo je u Leskovačkoj kovid bolnici nakon što  je pokušao da izvrši samoubistvo. On se razbijenim ogledalom isekao po telu.
Ma kakva Nemačka! Srbija ima najbolji ekonomski rast i najbolje rezultate u zdravstvu. Makar ona u kojoj živi Ana Brnabić

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.