Izvor: Piplmetar.rs, 31.Jul.2023, 16:30

Adam Adaktar ne prestaje da ŠOKIRA: „Hoću da mi dnevni boravak bude kao KRIPTA HRAMA SVETOG SAVE“

Adam Adaktar, samozvani „Bog obrva“, koji sa svojom porodicom snima rijaliti šou programa, u intervjuu za domaće medije progovorio je o veri, istakao da on veruje u energiju, ali ne i u Boga, pa na neprikladan način komentarisao pravoslavnu svetinju.
Adam Adaktar (Foto: Instagram/adaktar_official) • adaktar_official / Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

– Verujem u energiju. Bog je u nama – rekao je Adaktar na početku razgovora.
Iako se u njegovoj kući obeležava krsna slava, Adam tvrdi da tu tradiciju neće nastavljati.
– Baka slavi slavu, kao vertikala u kući. Ima čak i svoj deo ikona u svojoj sobi, toliko smo joj dozvolili. (smeh) Jako poštujem sve, dolazim na slavu svoje bake, vrtim i onaj kolač… Da li bih ja to radio – ne bih. Nije poenta da ja verujem u neku drugu religiju, ne, nego ne verujem da meni treba posrednik između mene i mojih komunikacija.
Adaktar je rekao i da samo turistički ide u crkvu.
– Turistički, da. Bio sam u pravoslavnim, katoličkim, protestantskim, u džamijama… Ja to moram da vidim, kako to izgleda. Mogu ti reći da se katoličke dopadaju, jer se sedi.
Adam Adaktar sa suprugom
Ipak, deo razgovora za koji mnogi smatraju da je u najmanju ruku neprikladan i može da uvredi osećanja vernika, jeste onaj u kom on govori da bi voleo da njegov dnevni boravak bude u zlatu kao kripta Hrama Svetog Save.
– Bio sam skoro na nekom krštenju, dole u Hramu Svetog Save. Divan je! Zlatan je, prelep. Ja bih takav dnevni boravak. Ludilo! Bravo za arhitektu, poštovanje nema šta. Stvarno je fenomenalan… Video sam i novu kuću Mitrovića… Ja bih to samo malo veće, ali odlična je – rekao je Adam Adaktar za „Telegraf“.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.