Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Okt.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo traktorista

Vozač traktora Mika A. (44) iz sela Dubnica kraj Vranja poginuo je kada je skočio sa tog vozila koje je sletelo sa puta.Traktor sa poluprikolicom nije bio registrovan, a vozač je 'u momentu kada je traktor počeo da sleće s puta iskočio zajedno sa drugim osobama koja su se nalazila na poluprikolici traktora', saopštila je danas lokalna policija.Vozač je preminuo odmah, dok ostale osobe nisu povređene, navodi se u saopštenju i dodaje da je do nesreće došlo juče oko 17.40 sati na lokalnom putu selo Dubnica - selo Sveti Ilija.Policija je i juče prijavila slučaj u kojem je poginula Katarina R. (22) iz sela Gledić kod Kraljeva kada se traktor koji je vozila prevrnuo.
U saobraćajnim nesrećama sa traktorima i motokultivatorima, prema nekim statistikama godišnje u Srbiji, nastrada oko 400 ljudi, od čega 80 slučajeva izgubi život.
Izvor: mondo.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve više saobraćajnih nesreća u kojima ginu traktoristi

Izvor: Blic, 10.Okt.2011, 03:10

VRANJE - Mika A. (44) iz sela Dubnica kod Vranja poginuo je u vozeći traktor u subotu po podne. ..Upravljajući traktorom s poluprikolicom, u kojoj se nalazilo nekoliko osoba, Mika A. je izgubio kontrolu i počeo da skreće s puta. Iskočio je sa ostalim saputnicima, ali je od povreda odmah preminuo...Inače,...

Nastavak na Blic...

Šabac: Žrtve sudara kamiona i automobila

Izvor: S media, 10.Okt.2011

U sudaru kamiona i automobila jedna osoba poginula, a dve su povređene, saopštila šabačka policija. ..U sudaru kamiona i automobila dve osobe su povređene, a jedna je poginula, saopštila je danas šabačka policija...Brutalno: Motociklista pod točkovima motora! VIDEO..Pakao: Sudar kakav se ne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.