MIKICA OBRUKAO DINASTIJU BOJANIĆ!

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKICA OBRUKAO DINASTIJU BOJANIĆ!

Mlađi Milošev sin svojevremeno se slikao go za novine, zbog čega se pevač od sramote povukao iz medija

Bio je Milošev ponos. A onda je Mikica rešio da pokaže svoj! I obrukao Bojanića starijeg!

Grmeo je pevač ko sveti Ilija na svoga sina kad je pre pet godina ugledao njegove golišave fotke u jednom tabloidu. Bio je na ivici nervnog sloma, bacao je sve po kući, cepao novine... Pukla bruka! Kolege su juniora optuživali zbog narušavanja ćaletovog ugleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podsmevali mu se, upirali prstom u njega... Mikica se ubrzo povukao sa estrade. Svi su ga zaboravili. Od sramote, i Miloš je morao da napravi dužu pauzu. Nije nigde nastupao, nije se pojavljivao na televiziji, nije govorio za novine...

Farma je Bojaniću senioru došla kao kec na desetku. Pokušava da povrati popularnost. I sve vreme govori kako je bez mrlje u karijeri i da nema čega da se stidi. Kao da je zaboravio na aferu svog mlađeg sina.

Verovatno nikada nećemo saznati zbog čega je tačno pobesneo na Mikicu. Možda mu je zamerio što se slikao bez velikog ponosa?! Nekako na fotkama deluje snuždeno. Mislimo, Mikičino lice.



Goran Doljančević

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.