Zelenović: U Šapcu nema dovoljno testova na COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jul.2020, 17:05

Zelenović: U Šapcu nema dovoljno testova na COVID-19

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović objavio je na svom Tviter profilu da je zdravstveno stanje u tom gradu dramatično i da nema dovoljno testova na virus korona. Zelenović je to napisao uz fotografiju koja je snimljena ispred šabačke COVID ambulante. “Covid ambulanta u Šapcu. Radi 6 lekara u timu, svi će biti pregledani, po redu. Niko neće sedeti na betonu. 426 u zadnja 4 dana. Stanje je dramatično- svi sa istim simptomima. Ali, NEMA DOVOLJNO TESTOVA!!! Molimo državu, dajte nam...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zelenović: Dajte testove, platićemo ih

Izvor: Danas, 01.Jul.2020

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović objavio je danas na svom tviter nalogu da je u kovid ambulanti u tom gradu u protekla četiri dana pregledano 426 ljudi i da je "stanje dramatično - svi sa istim simptomima".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.