Izvor: Blic, 24.Maj.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorske kazne dvojici Albanaca zbog uzimanja organa

Kosovski sud odredio je danas zatvorske kazne dvojici kosovskih Albanaca, u slučaju vezanom za uzimanje ljudskih organa. Prištinski sud danas je osudio bivšeg urologa Ljutfija Dervišija na sedam i po godina zatvora i novčanu kaznu od 8.000 evra, a uz to, zabranjeno mu je da se bavi lekarskom profesijom dve godine po isteku zatvorske kazne, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Albanci na KiM osuđeni zbog UZIMANJA LJUDSKIH ORGANA: Supruga jednog od osuđenih napravila HAOS u sudnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018

Izveli najmanje 23 transplantacije bubrega 2008. godine..Sud na Kosovu odredio je danas zatvorske kazne dvojici kosovskih Albanaca, u slučaju vezanom za uzimanje ljudskih organa...Pročitajte i:..Sud u Prištini danas je osudio bivšeg urologa Ljutfija Dervišija na sedam i po godina zatvora i novčanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.