Zaplena 25 tona hašiša u Libanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 17:49

Zaplena 25 tona hašiša u Libanu

U najvećoj zapleni u istoriji Libana, policija je zaplenila 25 tona hašiša koji je trebalo da bude prokrijumčaren u jednu afričku zemlju, saopštili su bezbednosni zvaničnici, prenosi Rojters.

Hašiš je bio sakriven u osam kamiona koji su prošlog meseca zaustavljeni na putu ka luci u Bejrutu nakon dojave da se priprema krijumčarska operacija u kojoj bi velika količina hašiša trebalo da se prošvercuje u jednu afričku zemlju.

"Tokom provere kamiona, otkrivena je velika količina hašiša, oko 25 tona. Droga je bila u paketima od po 25-30 kilograma", navodi se u saopštenju libanskih službi bezbednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.