Zaharova: Rusija nije promenila stav o Kosovu

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Rusija nije promenila stav o Kosovu

Rusija nije promenila svoju poziciju u odnosu na Kosovo, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Zaharova je to rekla na redovnoj konferenciji za novinare na pitanje da li se stav Rusije u poslednjih nedelju dana promenio u odnosu na Kosovo, posle susreta premijera Rusije Dmitrija Medvedeva i predsednika Kosova Hašima Tačija u Ankari.

"Naša principijelna pozicija o pitanju Kosova se nije promenila", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Zaharova.

Novinarka je citiriala izjavu Tačija posle kratkog susreta s Medvedevim u Ankari, gde su prisustvovali inauguraciji turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

"Tom prilikom sam tražio od premijera Medvedeva da uspostavimo početnu komunikaciju izmedju naših država", napisao je tada Tači na svojoj Fejsbuk stranici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.