Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2020, 12:43

Zabrana sletanja na austrijske aerodrome za zemlje Zapadnog Balkana

Austrija je danas u cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom zabranila sletanja aviona na austrijske aerodrome za deset novih država, među kojima je i Srbija.

Odlukom austrijskog Ministarstva zdravlja, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u tim zemljama, zabrana sletanja će od četvrtka važiti za svih šest zemalja Zapadnog Balkana, kao i za Rumuniju, Bugarsku, Moldaviju i Egipat.

Ranije su zabranjena sletanja aviona iz Belorusije, Kine, Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Britanije, Irana, Portugala, Rusije, Švedske i Ukrajine.

Austrijska novinska agencija je prenela da je Lombardija, najteže pogođena italijanska regija, uklonjena sa liste čije važenje stupa na snagu u četvrtak.

Postoje izuzeci za teretne letove, letove kojima se iz inostranstva vraćaju državljani Austrije, prevoze bolesnici ili zdravstveni radnici i poljoprivrednici.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.