Vlada Kosova nudi novčanu nagradu za informacije o trostrukom ubistvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Nov.2021, 16:03

Vlada Kosova nudi novčanu nagradu za informacije o trostrukom ubistvu

Vlada Kosova, na čelu sa premijerom Aljbinom (Albin) Kurtijem, nudi nagradu od 20.000 evra za informacije u vezi pucnjave na autobus kod Dečana, u kojoj su tri osobe ubijene. Pucnjava se dogodila 26. novembra uveče, u mesto Glođani, opština Dečani na oko 100 kilometara od Prištine. Za sada se ne zna motiv napada. U pucnjavi je poginuo vozač autobusa na koji je pucano i dva učenika. Jedna osoba je povređena ali je van životne opasnosti. Iz kosovske policije je saopšteno da se sumnja da se...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska vlada nudi 20.000 evra za informacije koje bi dovele do hapšenja ubice iz Glođana

Izvor: Danas, 28.Nov.2021

Vlada Kosova ponudila je danas 20.000 evra kao nagradu za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja osobe koja je u petak pucala na autobus u mestu Glođane i pritom usmrtila tri osobe i ranila jednu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.