Eksplozija u Istanbulu

Izvor: RTS, 26.Maj.2011, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Istanbulu

Najmanje sedam osoba povređeno u eksploziji u centru Istanbula. Bomba postavljena na električni bicikl eksplodirala u blizini autobuske stanice u Etileru.

U centru Istanbula odjeknula je eksplozija u kojoj je ranjeno najmanje sedam osoba, javili su turski mediji, pozivajući se na izjave svedoka.

Bomba postavljena na električni bicikl eksplodirala je u blizini autobuske stanice u Etileru.

Eksplozija u najvećem gradu u Turskoj dogodila se u stambenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četvrti pred kraj jutarnjeg špica oko 9 časova.

Šef policije u Istambulu Husein Kapkin rekao je da je u eksploziji ranjeno sedam osoba, ali da niko nije u kritičnom stanju, dok neki mediji javljaju da su dve osobe teže povređene.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Istanbulu

Izvor: Mondo, 26.Maj.2011

U eksploziji bicikl-bombe u centru Istanbula je ranjeno najmanje sedam osoba, među kojima jedan policajac, izjavio je šef gradske policije Husein Čapkin.

Nastavak na Mondo...

Sedam ljudi povredjeno u Istanbulu

Izvor: RTV Pink, 26.Maj.2011

Eksplozija u centru Istanbula, sedam ranjenih. . . U centru Istanbula danas je ođeknula eksplozija u kojoj je ranjeno najmanje sedam osoba, javili su turski mediji, pozivajući se na izjave svedoka.

Nastavak na RTV Pink...

Eksplozija u Istanbulu, sedam ranjenih

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011

26. 05. 2011. | Vestionline. U centru Istanbula danas je odjeknula eksplozija u kojoj je ranjeno najmanje sedam osoba, javili su turski mediji, pozivajući se na izjave svedoka.. . Istanbul. . Eksplozija se dogodila u Etileru u blizini autobuske stanice. Uzrok eksplozije za sada nije poznat, prenele...

Nastavak na TvojPortal.com...

Eksplozija u Istanbulu, sedam ranjenih

Izvor: Studio B, 26.Maj.2011

U jutrošnjoj eksploziji bombe u evropskom delu Istanbula ranjeno je sedam osoba, izjavio je šef lokalne policije. ..On je dodao da se eksplozija dogodila pored policijske škole, pa zato postoji mogućnost da je meta napada bila policija. Kako javlja Si-En-En Turk (CNN), eksplozija nije izazvala veliku...

Nastavak na Studio B...

Bombaš samoubica uleteo u policijsku stanicu, poginule 24 osobe

Izvor: Blic, 26.Maj.2011

ISLAMABAD - Bombaš samoubica vozilom je danas uleteo u gradsku policijsku stanicu na severozapadu Pakistana i usmrtio najmanje 24 osobe, dok je 56 povređeno, saopštili su pakistanski zvaničnici. .."To je bio samoubilački napad vozilom koji je imao za cilj gradsku policijsku stanicu u gradu Hangu....

Nastavak na Blic...

Novi napad talibana u Pakistanu

Izvor: RTS, 26.Maj.2011

U eksploziji bombe na severozapadu Pakistana poginule 24 osobe, a 56 povređeno. Talibani u Pakistanu preuzeli su odgovornost za napad. kao osvetu za smrt Osame bin Ladena. ..Bombaš samoubica vozilom je uleteo u gradsku policijsku stanicu na severozapadu Pakistana i usmrtio najmanje 24 osobe,  dok...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.