Ukrali kombi u Melencima, pa sleteli sa puta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali kombi u Melencima, pa sleteli sa puta

Policija u Zrenjaninu uhapsila je S. N. (22) i M. N. (21) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Kako je navedeno u saopštenju PU Zrenjanin, sumnja se da su oni u noći između 14. i 15. oktobra ove godine u Melencima ušli u otključan kombi, vlasništvo tridesetčetvorogodišnjeg muškarca, koji je bio parkiran ispred njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuće.

Potom su, kako se sumnja, vozeći se ka Zrenjaninu vozilom sleteli sa puta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Ukrali kombi i sleteli sa puta

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2019

Policija u Zrenjaninu uhapsila je S. N. (22) i M. N. (21) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila...Kako je navedeno u saopštenju PU Zrenjanin, sumnja se da su oni u noći između 14. i 15. oktobra ove godine u Melencima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.