U ISTO VREME! Eksplozije odjekuju Šri Lankom na Uskrs! Na meti crkve i hoteli!  Poginulo najmanje 20 ljudi, povređeno 280 (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 21.Apr.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ISTO VREME! Eksplozije odjekuju Šri Lankom na Uskrs! Na meti crkve i hoteli!  Poginulo najmanje 20 ljudi, povređeno 280 (FOTO+VIDEO)

U nekoliko crkava i hotela u Kolombu, u Šri Lanki, čule su se eksplozije, upravo na dan kada su hrišćani počeli proslavu Uskrsa. Odjeknulo je ukupno šest eksplozija, javljaju svetski mediji.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 50 mrtvih u terorističkim napadima u Šri Lanki

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Apr.2019

COLOMBO - Najmanje 50 ljudi je poginulo, a više od 200 je ranjeno u Šri Lanki u više eksplozija na nekoliko lokacija, uključujući crkve i hotele s pet zvjezdica u glavnome gradu...Eksplozije su prijavljene na nekoliko lokacija u Colombu i izvan njega, prema policijskim podacima...Zasad se prvi podaci...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.