Sedam žrtava poplava u Zapadnoj Virdžiniji

Izvor: Blic, 24.Jun.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam žrtava poplava u Zapadnoj Virdžiniji

U razornim poplavama koje su pogodile američku saveznu državu Zapadnu Virdžiniju, nastradalo je najmanje sedam osoba, saopštile su vlasti strahujući da broj žrtava nije konačan.

Šerif okruga Grinbrir Džen Kejhil rekao je da su u ruševinama jedne kuće pronadjena tela dva muškarca ali da oni još nisu identifikovani.

Prema njegovim rečima, u ovoj oblasti poplave su izazvale "potpuni haos" - putevi su uništeni i neprohodni, mostovi i kuće srušeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Više hiljada stanovnika ostalo je bez struje.

On je rekao da je voda odnela i nekoliko deonica autoputa i da spasioci pretražuju oblast.

Teško je kretati se unaokolo, jer ima tona ruševina, a čak je i spasiocima trebalo spasavanje, prenosi AP.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam žrtava poplava u Zapadnoj Virdžiniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2016

U razornim poplavama koje su pogodile američku saveznu državu Zapadnu Virdžiniju, nastradalo je najmanje sedam osoba, saopštile su vlasti strahujući da broj žrtava nije konačan...Šerif okruga Grinbrir Džen Kejhil rekao je da su u ruševinama jedne kuće pronađena tela dva muškarca ali da oni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.