Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2020, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZO donela odluku: Vanredna situacija na GLOBALNOM nivou zbog korona virusa

SZO je proglasila vanrednu situaciju na međunarodnom nivou nakon što se broj slučajeva obolelih od koronavirusa za nedelju dana više nego deset puta povećao Svetska zdravstvena organizacija saopštila je danas da korona virus predstavlja vanrednu situaciju na globalnom nivou.SZO je proglasila vanrednu situaciju na međunarodnom nivou nakon što se broj slučajeva obolelih od koronavirusa za nedelju dana više nego deset puta povećao, prenosi AP.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SZO proglasila vanrednu situaciju na globalnom nivou zbog koronavirusa

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2020

ŽENEVA - Svjetska zdravstvena organizacija saopštila je danas da koronavirus predstavlja vanrednu situaciju na globalnom nivou.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SZO proglasila vanrednu situaciju na globalnom nivou zbog korona virusa

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2020

SZO je proglasila vanrednu situaciju na međunarodnom nivou, nakon što se broj slučajeva obolelih od koronavirusa za nedelju dana više nego deset puta povećao..."Glavni razlog za ovo proglašenje nije zbog onoga što se dešava u Kini nego zbog onoga što se dešava u drugim zemljama", rekao je šef...

Nastavak na Radio 021...

Šta znači odluka SZO o proglašenju vanredne situacije

Izvor: RTS, 30.Jan.2020

Vanredna situacija koju je proglasila SZO podrazumeva privremene preporuke za nacionalne zdravstvene institucije u celom svetu, što uključuje pojačane mere praćenja, pripravnosti, zaštite. . Svetska zdravstvena organizacija proglasila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.