Putin: Razgovor bio konstruktivan, vraćaju se ambasadori

Izvor: Vostok.rs, 16.Jun.2021, 19:00

Putin: Razgovor bio konstruktivan, vraćaju se ambasadori

Ruski predsednik Vladimir Putin je na konferenciji za novinare nakon samita u Ženevi, gde se sastao sa američkim kolegom Džoom Bajdenom, rekao da su razgovori bili konstruktivni i da će se ambasadori dve zemlje vratiti svom poslu. „Kada konkretno - sutra, prekosutra - to je čisto tehničko pitanje“, rekao je Putin.
„Nije bilo nikakvog neprijateljstva tokom pregovora. Naš susret je održan u principijelnom maniru. Po mnogim pitanjima naši stavovi se mimoilaze, međutim, ja smatram da je bila pokazana želja da se obe strane međusobno razumeju kako bi pronašli put da se stavovi približe. Razgovor je bio konstruktivan“, naglasio je predsednik.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Sastanak s Bajdenom bio konstruktivan, dogovorili uzajamno vraćanje ambasadora

Izvor: Danas, 16.Jun.2021

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da su se on i predsednik SAD Džozef Bajden dogovorili na "konstruktivnom" samitu da vrate svoje uzajamne ambasadore na njihova mesta i počnu pregovore o zameni poslednjeg preostalog sporazuma između dve zemlje o ograničenju nuklearnog oružja.

Nastavak na Danas...

Putin: Ako SAD posle sastanka uvedu sankcije, to će biti još jedna propuštena prilika u odnosima

Izvor: Vostok.rs, 16.Jun.2021

Rusija ne poznaje unutrašnja politička osećanja u Sjedinjenim Državama, ali ako posle sastanka Sjedinjene Države uvedu sankcije, to će biti još jedna propuštena prilika u odnosima, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin. "Ne znamo kakvo je unutrašnje političko raspoloženje, ne znamo odnos...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.