Prostitutke u Kanu zarade 40 hiljada dolara za veče!

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutke u Kanu zarade 40 hiljada dolara za veče!

Takozvane "skupe" prostitutke tokom festivala naplaćuju oko 4.000 dolara po večeri, dok lokalne "uličarke" dobiju između 50 i 75 dolara po satu.
Lokalni policajci tvrde da je to pravi raj za žene koje uslužuju muškarce u hotelima, na jahtama i u vilama, piše Reporter. 
"Prostitutke mogu da zarade i do 40 hiljada dolara za jedno veče. Arapi su najdarežljivi. Ako im se dopadnete, dobro će vas platiti. Šetaju Kanom noseći ogromnu količinu novca, čak i do 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << hiljada evra. Njima je to običan papir. Ponekad čak ni ne broje. Daju novac devojkama bez razmišljanja", rekao je izvor za Riporter. 
On dodaje da devojke postaju deo "sistema" koji uključuje "devojke sa jahta", a reč je o 30 do 40 luksuznih jahti koje su usidrene u luci.
"Svaka jahta ima oko 10 devojaka i uglavnom je reč o modelima. Devojke su gole i polugole. Droga, piće i lepe devojke koje na kraju večeri čekaju kovertu sa novcem. Tako je već više od 60 godina", tvrdi izvor. 
U tim kovertama nalaze se "pokloni", koje ne dobijaju samo prostitutke. 
"Linija koja razdvaja profesionalke i nepoznate glumice i modele, ponekad je prilično nejasna", rekao je jedan od veterana filmske industrije.
 
 
Izvor: THR

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajne kanskih prostitutki: Zarade i po 40.000 dolara na dan!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Maj.2013

Tokom trajanja kanskog festivala ovo prestižno mesto posećuju ne samo velike zvezde A-klase, već sve vrvi od prostitutki – poslovne pratnje, modela, manekenki, čak i holivudskih glumica koje uslugu mogu da naplate i 4.000 dolara...Gadafijev čovekOvo nisu samo šuškanja, ili sporadični događaji,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.