Policajca u Raškoj ranio Čačanin koji je dan ranije napadao ljude sekirom u čačankom kafiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajca u Raškoj ranio Čačanin koji je dan ranije napadao ljude sekirom u čačankom kafiću

Policajca u centru Raške sinoć je ranio Čačanin Mladen M. (38), koji je pre nekoliko dana nasrtao na ljude sekirom u kafiću "Distrikt" u Čačku, objavile su "Večernje novosti".

Policajac koji je ranjen tokom akcije hapšenja, zadobio je povredu u predelu kuka i prebačen je u novopazarsku bolnicu. Trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Kako "Novosti" saznaju, Mladen M. je bio u bekstvu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Nakon što je napravio incident u čačanskom lokalu, on je priveden u policiju, ali je nakon saslušanja od strane tužioca pušten uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje.

Međutim, posle puštanja je upućivao pretnje vlasniku kafea, što je ovaj prijavio policiji. Izdat je nalog za hapšenje, ali je Mladen M. stigao do Raške, gde se odupro policiji i jednog ranio.

Ipak je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.