Izvor: Vostok.rs, 30.Okt.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod vodom dve trećine Tajlanda

30.10.2011. -

Broj poginulih u najjačoj za 50 godina poplavi u Tajlandu je premašio 380 ljudi. Sada je pod vodom dve trećine teritorije zemlje. Veoma je teška situacija u Bangkoku, koji je skoro celi pod vodom i pored pokušaja vlasti da sačuvaju bar centar glavnog grada. Većina stanovnika grada je pobeglo, strepeći da brana neće izdržati sledeći talas stihije. Stručnjaci govore da se voda neće povući narednih 4 - 6 nedelja.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Reklame će nestati sa svih moskovskih spomenika kulture i istorije

Izvor: Vostok.rs, 30.Okt.2011

30.10.2011. -..To je izjavio gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin. On je rekao da će u naredne dve nedelje biti uklonjen ogromni znak „Mercedesa" sa krova jedne istorijske zgrade nedaleko od Kremlja. Sobjanjin je objasnio da veoma često nepromišljene reklame kvare oblik ruskog glavnog grada...Izvor:...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.