Paket s eksplozivom u Ministarstvu finansija Nemačke

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paket s eksplozivom u Ministarstvu finansija Nemačke

U jednom paketu koji je danas stigao u Ministarstvo finansija Nemačke. nađen je eksploziv male razorne moći, za petarde, saopštila je policija.

Ipak, policija je ocenila da je paket, da je eksplodirao, mogao povrediti službenike.

Portparol policije Tomas Nojendorf je rekao da je paket jutros stigao u zgradu Ministarstva čiji su službenici utvrdili da je sumnjiv i pozvalili pirotehničare, a oni su ga uništili kontrolisanom detonacijom.

Deo zgrade Ministarstva finansija bio je evakuisan tokom akcije policije koja nije iznela pojedinosti o paketu, kao ni odakle je poslat.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Paket s eksplozivom u nemačkom ministarstvu finansija

Izvor: N1 televizija, 15.Mar.2017

U jednom paketu, koji je stigao u Ministarstvo finansija Nemačke, nađen je eksploziv male razorne moći, za petarde, saopštila je policija...Ipak, policija je ocenila da je paket, da je eksplodirao, mogao povrediti službenike...Portparol policije Tomas Nojendorf je rekao da je paket jutros stigao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.