Očekuje se da će Chollet i Escobar posjetiti Kosovo naredne sedmice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Dec.2022, 17:02

Očekuje se da će Chollet i Escobar posjetiti Kosovo naredne sedmice

Savjetnik Ministarstva vanjskih poslova SAD Derek Chollet trebao bi u ponedjeljak započeti posjetu Kosovu. Očekuje se da će s njim biti izaslanik Sjedinjenih Država za Zapadni Balkan Gabriel Escobar. U odgovoru Radiju Slobodna Evropa, portparol američkog State Departmenta rekao je da "Escobar često putuje u regiju i da će biti tamo radi redovnih konzultacija". Njihova posjeta očekuje se u vrijeme sve većih napetosti na sjeveru Kosova. Pojedine grupe građana Srbije spriječile su...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Diplomate SAD-a sledeće nedelje sa liderima opozicije na Kosovu

Izvor: Danas, 08.Dec.2022

Savetnik američkog Stejt departmenta Derek Šole, u pratnji izaslanika Sjedinjenih Država za zapadni Balkan Gabrijela Eskobara, naredne nedelje razgovaraće sa liderima opozicije na Kosovu, javlja portal Kosovo onlajn pozivajući se na pisanje prištinske štampe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.