Obama: Obožavam Klinta Istvuda

Izvor: B92, 02.Sep.2012, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Obožavam Klinta Istvuda

Vašington -- Predsednik SAD Barak Obama kaže da je veliki obožavatelj Klint Istvuda, i posle performansa američkog glumca i reditelja na konvenciji Republikanske partije.

U intervjuu za list Ju-Es-Ej Tudej (USA Today), koji je danas objavljen, Obama je rekao da je Istvud "odličan glumac i još bolji reditelj".

Klint Istvud je na završnoj konvenciji republikanaca u četvrtak vodio zamišljeni dijalog s Obamom, obraćajući se praznoj stolici.

Tokom 15-minutnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << performansa, glumac je rekao da Obama nije ispunio svoja obećanja i dodao da "kada neko ne radi svoj posao, morate da ga sklonite", pri čemu je pokazao znak koji asocira na klanje, odnosno prešao prstom preko grla.

Na pitanje da li je uvređen njegovim performansom, američki predsednik je rekao da "ako se lako uvredite, verovatno treba da izaberete drugu profesiju".

Obama se posle konvencije našalio povodom Istvudove glumačke tačke. Na svom tviter nalogu postavio je svoju sliku u stolici u kabinetu za sastanke i napisao "Ta stolica je zauzeta".
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obama: Obožavam Klinta istvuda

Izvor: Akter, 02.Sep.2012

Predsednik SAD Barak Obama kaže da je veliki obožavatelj Klint Istvuda, i posle performansa američkog glumca i reditelja na konvenciji Republikanske partije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.