Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021, 21:15

Naredba u Mađarskoj: Knjige sa „gej temama“ da budu jasno označene

Vlada Mađarske, koja je neprijateljstvo prema LGBT zajednici označila kao centralnu tačku svoje desničarske agende, naredila je danas izdavačima da prilikom objavljivanja knjiga moraju jasno da označe one koje sadrže "ponašanje koje nije u skladu sa tradicionalnim rodnim ulogama", objavio je danas Rojters.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska: Izdavači da označe knjige sa LGBT sadržajem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021

Mađarska vlada naložila je danas izdavačima da moraju da označe knjige koje sadrže ponašanje koje nije u skladu sa tradicionalnim rodnim ulogama...Vlada je navela da je to potrebno učiniti da bi se zaštitili potrošači od zavaravanja, nakon što je lezbejska grupa Labris objavila antologiju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.