BRUTALNA HAPŠENJA U CG: Dvadeset specijalaca hapsilo majku Milana Kneževića, nastavnicu u penziji! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA HAPŠENJA U CG: Dvadeset specijalaca hapsilo majku Milana Kneževića, nastavnicu u penziji! (FOTO/VIDEO)

Jutros je privedena čak i majka Milana Kneževića, narodnog poslanika i funkcionera opozicionog Demokratskog fronta

Vlast u Crnoj Gori nastavlja sa pritiskom na opoziciju, posle tenzija koje je sama izazvala usvajanjam kontroverznog Zakona o slobodi veroispovesti koji je izazvao masovne proteste vernika SPC.

Jutros je privedena čak i majka Milana Kneževića, narodnog poslanika i funkcionere opozicionog Demokratskog fronta.

Osim nje, privedeno je i desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladića koji su se pre dve nedelje suprotstavili policiji tokom protesta u Zeti.

U trenutku hapšenja majka Kneževića je bila sama, jer se i Milan i njegov brat Mirko nalaze u Beogradu. Očigledno da su ta saznanja imali i nalogodavci brutalnog hapšenja.

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta u crnogorskom parlamentu Milan Knežević potvrdio je da je njegova majka jutros uhapšena, navodeći da u ovom trenutku ne zna razlog hapšenja, ali da sigurno zna da je bila učesnik molebana i litija u Crnoj Gori u znak protesta zbog donošenja Zakona o slobodi veropispovesti.

Naveo je da je njegova majka, prosvetni radnik u penziji, uhapšena jutros oko pet sati kada je između 10 i 20 pripadnika Uprave policije sa maricom upalo u njegovu porodičnu kuću i izvršilo pretres.

U trenutku hapšenja njegove majke, kaže, ni on ni njegov mlađi brat nisu bili u Crnoj Gori, već u Beogradu. Više o tome pročitajte OVDE.

Podsetimo,  jutros je u Balabanima, u Zeti, uhapšen Momo Kukuličić, član OO Nove srpske demokratije Zete.

Kako saznaju mediji, Kukuličić na kući ima istaknutu trobojku a u poznat je kao protivnik režima i učesnik litija i molebana koje se organizuju za odbranu svetinja Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Više o tome OVDE.

Pre dvadeset minuta na svom fejsbuk nalogu snimak hapšenja objavio je i Marko Milačić, koji je uhapšen odmah po izlasku iz aviona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšena majka poslanika Demokratskog fonta Milana Kneževića

Izvor: Blic, 31.Jan.2020

Ratka Knežević, majka jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića, uhapšena je jutros nakon što je policija pretresla njihovu porodičnu kuću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.