Izvor: Blic, 28.Avg.2020, 17:33

MAĐARSKA ZATVARA GRANICE Zbog pogoršanja situacije sa korona virusom, od 1. septembra STRANCIMA onemogućen ulazak u zemlju

Mađarska će od utorka, 1. septembra, zatvoriti granice za strance, u pokušaju da zaustavi širenje zaraze virusom korona, izjavio je šef kabineta mađarskog premijera Gergeli Guljaš.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarska zatvara granice 1. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2020

Mađarska vlada odlučila je da ponovo zatvori granice zemlje kao na početku prvog talasa pandemije korona virusa, saopštio je danas šef kabineta premijera Đerđeli Gulaš...On je rekao da će od 1. septembra stranim državljanima biti zabranjen ulazak u Mađarsku, osim u izuzetnim slučajevima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kanada zabranila ulazak većini stranih državljana do 30. septembra

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2020

OTAVA - Kanada je produžila zabranu ulaska u zemlju za većinu stranih državljana do 30. septembra, usljed nastavka napora sa ciljem sprečavanja širenja zaraze virusom korona, izjavio je kanadski ministar javne bezbjednosti Bil Bler.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.