Mađarska zatvara granice 1. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2020, 18:39

Mađarska zatvara granice 1. septembra

Mađarska vlada odlučila je da ponovo zatvori granice zemlje kao na početku prvog talasa pandemije korona virusa, saopštio je danas šef kabineta premijera Đerđeli Gulaš.

On je rekao da će od 1. septembra stranim državljanima biti zabranjen ulazak u Mađarsku, osim u izuzetnim slučajevima, prenosi agencija MTI.

Mađarski državljani koji se vraćaju u zemlju moraće da budu u četrnaestodnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << karantinu, ili dok ne dobiju dva negativna testa rađena u dva različita dana.

Ove mere su uvedene kako bi se sprečilo da se virus unese u zemlju, naglasio je Gulaš i dodao da Mađarska, pre svega, na taj način želi da zaštiti svoje starije građane, omogući da se deca bezbedno spreme za početak školske godine i da se nastavi sa ekonomskim napretkom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mađarska 1. septembra zatvara granice za strane državljane

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2020

BUDIMPEŠTA - Mađarska vlada odlučila je da ponovo zatvori granice zemlje kao na početku prvog talasa pandemije korona virusa, saopštio je danas šef kabineta premijera Ðerđeli Gulaš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.