LGBT aktivisti: Desničari izazvali incident na događaju u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Sep.2021, 14:31

LGBT aktivisti: Desničari izazvali incident na događaju u Beogradu

Član Organizacionog odbora beogradske Parade ponosa prajda Marko Mihailović rekao je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da su pripadnici desničarske organizacije Levijatan izazvali incident na događaju 17. septembra. Parada ponosa najavljena je za 18. septembar, a tokom te nedelje traje Nedelja ponosa, tokom koje se održava desetine događaja koje promoviše LGBT i ljudska prava. Marko Mihailović rekao je za RSE da su tokom jednog takvog događaja u Beogradu pripadnici desničarske organizacije...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Novom danu o Paradi ponosa

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2021

U Beogradu se u subotu održava Parada ponosa. O pravima LGBT populacije u Srbiji u temi jutra govore dramaturškinja i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Biljana Srbljanović, Marko Mihailović iz organizacije beogradske Parade ponosa i Miloš Kovačević iz organizacije “Da se zna”.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.