Kladionice: Bolji izgledi Klintonove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice: Bolji izgledi Klintonove

Izgledi kandidatkinje Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton da uđe u Belu kuću poboljšali su se na kladionicama na internetu, nakon što se suočila sa svojim republikanskim rivalom Donaldom Trampom u prvoj predsedničkoj debati.

Uplate za pobedu Klintonove porasle su sa šest na 69 odsto, dok su uplate na račun Trampa pale sa 7 na 31, pokazuju podaci novozelandske firme PredictIt, koja predviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ishode političkih i finansijskih događaja.

Izgledi Klintonove su se, takođe, poboljšali na irskom sajtu za klađenje "Pedi Pauver", prenosi Rojters.

Uplate na račun Trampa pale su na pet odsto u februaru, ali su se popele na 44 odsto u maju dok su oplade za Klinton opale na 37 odsto u januaru, a popele se na 79 odsto u avgustu.

Prva predsednička debata bila je prva od tri planirane uoči izbora za predsednika SAD 8. novembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koji kandidat za predsjednika SAD-a bolje stoji na kladionicama

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016

VAŠINGTON - Izgledi kandidata Demokratske partije za predsjednika SAD Hilari Klinton da uđe u Bijelu kuću poboljšali su se na kladionicama na internetu, nakon što se suočila sa svojim republikanskim rivalom Donaldom Trampom u prvoj predsjedničkoj debati...Uplate za pobjedu Klintonove porasle su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.