Izvor: Blic, 23.Apr.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNA TUČA U STARAČKOM DOMU Zbog TV programa i daljinskog penzioner izgubio glavu

Jagodinska policija uhapsila je korisnika Gerontološkog centra u Jagodini Predraga S. (52) iz Kraljeva zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede usled koje je nastupila smrt. Predrag se posvađao sa Životom Kostićem (70) oko TV programa, udario ga, posle čega je ovaj preminuo.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korisnik Gerontološkog centra preminuo nakon tuče zbog TV programa

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2018

Jagodinska policija uhapsila je korisnika Gerontološkog centra u Jagodini P.S. (52) iz Kraljeva zbog nanošenja teških telesnih povreda usled koje je nastupila smrt...On se posvađao sa Životom Kostićem (70) oko TV programa, udario ga, posle čega je ovaj preminuo...Osumnjičeni se u nedelju, 15....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.