Izvor: Blic, 12.Maj.2024, 20:59

KO JE ANDREJ BELOUSOV KOJI ĆE ZAMENITI ŠOJGUA? Doktor ekonomskih nauka, igrao je važnu ulogu tokom pandemije korona virusa, a evo čime se dosad bavio (FOTO)

Predsednik Rusije, Vladimir Putin danas je predložio vršioca dužnosti prvog potpredsednika Andreja Belousova za novog ministra odbrane, umesto dosadašnjeg šefa resora Sergeja Šojgua.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin smjenjuje ministra odbrane

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2024

Ruski predsjednik Vladimir Putin predložio je smjenu svog ministra odbrane i dugogodišnjeg saveznika Sergeja Šojgua nakon više od dvije godine rata u Ukrajini, objavio je upravo gornji dom parlamenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kremlj objasnio odluku o promeni ministra odbrane

Izvor: Vostok.rs, 12.Maj.2024

Andrej Belousov bi bio najbolja osoba za rešavanje problema sa kojima se ruska vojska danas suočava kada su u pitanju njihove ekonomske potrebe, izjavje portparol Kremlja novinarima u nedelju. Ranije je predsednik Vladimir Putin imenovao bivšeg prvog potpredsednika vlade za svog kandidata za mesto...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.