Izvor: S media, 04.Apr.2011, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan proces protiv Berluskonija

Tužilaštvo Milana zatražilo je danas od Suda da pokrene proces protiv premijera Silvija Berluskonija za utaju poreza i prekršaje koji uključuju i period kada je bio na dužnosti predsednika vlade, preneli su italijanski mediji.

Proces se vodi u okviru slučaja "Mediatrejd" u vezi sa nepravilnostima u kupovini i prodaji prava na emitovanje televizijskih programa, u periodu do 2008. godine, a u optužnicama je obuhvaćeno 11 osoba, uključujući i premijerovog sina Pjersilvija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Berluskonija.

Berluskoni u Tunisu zbog sprečavanja migracija

Ako sud prihvati zahtev tužilaštva, to bi mogao da bude četvrti proces koji će se voditi protiv premijera.

Proces koji je protiv Berluskonija pokrenut zbog plaćanja seksualnih usluga maloletnici i zatim korišćenja položaja da zataška slučaj, počinje u sredu.

Berluskoni neće da dođe na suđenje!

Advokati premijera naveli su da on neće prisustvovati prvom ročištu tog sudjenja, jer će ono biti posvećeno utvrdjivanju tehničkih detalja sudjenja.

Berluskoni negira da je kriv za dela za koja se tereti i optužuje

"politički motivisane sudije" da pokušavaju da ga oteraju sa vlasti.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži još jedan proces protiv Berluskonija

Izvor: Blic, 04.Apr.2011

MILAN - Tužilaštvo Milana zatražilo je danas od Suda da pokrene proces protiv premijera Silvija Berluskonija za utaju poreza i prekršaje koji uključuju i period kada je bio na dužnosti predsednika vlade, preneli su italijanski mediji...Proces se vodi u okviru slučaja "Mediatrejd" u vezi sa nepravilnostima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.