Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna žrtva lavine na Himalajima

Indijske spasilačke službe su pronašle telo jednog vojnika a tragaju za još petoricom nakon što je lavina zatrpala granični punkt na severu zemlje.

Iz policije je navedeno da je pet vojnika već spašeno iz pogođenog područja u pograničnoj državi Himačal Pradeš.

Agencija Pres trast of India je prenela da su vojnici otišli do punkta Šipki La, na visini od 4.500 metara, da bi popravili dovod vode, kada je juče došlo do lavine.

Lavine i klizišta su uobičajena u tom regionu i tokom ove godine su već ubile 21 osobu u indijskom delu Kašmira.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna žrtva lavine na Himalajima

Izvor: B92, 21.Feb.2019

Nju Delhi -- Indijske spasilačke službe su pronašle telo jednog vojnika a tragaju za još petoricom nakon što je lavina zatrpala granični punkt na severu zemlje...Iz policije je navedeno da je pet vojnika već spašeno iz pogođenog područja u pograničnoj državi Himačal Pradeš...Agencija Pres...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.