Ispraćaj u Kinu: Petar predstavlja Srbiju na SVETSKIM VOJNIM IGRAMA

Izvor: OkRadio.rs, 16.Okt.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispraćaj u Kinu: Petar predstavlja Srbiju na SVETSKIM VOJNIM IGRAMA

Vranje/Surdulica - U konkurenciji najvećih armija sveta koje mobilišu svoje pripadnike, ali i najveće sportske šampione u svojim zemljama, Vojska Srbije će od 18. do 27. oktobra učestvovati na 7. svetskim vojnim igrama koje će se održati u kineskom gradu Vuhan. Organizator ove sportske manifestacije je Međunarodni savet za Međunarodni savet za vojne sportove vojne sportove (CSIM).    Najbolji strelci, triatlonci i takmičari u borilačkim sportovima - džudisti, rvači, tekvondisti i bokseri imaće prilike da se na terenima ogledaju sa rivalima iz drugih država.   Pored Ćulima, Kukolja, Tijane Bogdanović, Viktora Nemeša, strelaca Arunovićeve i Grbića, Andree Arsović, Mihaila Dudaša i drugih vrhunskih srpskih sportista, boje Srbije braniće i Surduličanin...
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Bokser iz Surdulice na Svetskim vojnim igrama u kineskom Vuhanu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2019

Među strelcima, triatloncima i borcima koji će predstavljati Srbiju na Svetskim vojnim igrama našao se i bokser Petar Stošić iz Surdulice. Takmičenje u kineskom gradu Vuhan počinje u petak, 18. oktobra i trajaće nedelju dana.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.