Izvor: Blic, 06.Maj.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GDE JE CRNA GORA?" Žena Huana Gvaida objavila fotografiju sa Milom Đukanovićem, a onda su se ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO)

Fabijana Rosales, supruga opozicinog lidera i samoproglašenog predsednika Venecuele Huana Gvaida, objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se rukuje sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i zahvalila mu se na podršci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvaidova supruga objavila fotografiju sa Đukanovićem: "Hvala za podršku" FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2019

Supruga lidera opozicije u Venecueli Huana Gvaida, Fabijana Rosales objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem...Fabijana Rosales zahvalila je Đukanoviću na podršci..."Hvala predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću za podršku narodu Venecuele. Svet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.