Eksplozija na pruzi u Zagrebu, povređenih nema

Izvor: Press, 09.Jan.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na pruzi u Zagrebu, povređenih nema

Eksplozija se dogodila u 3:50, u trenutku prolaska teretnog voza koji se kretao na relaciji Ranžirna stanica Zagreb - Varaždin. U vozu nije bilo drugih osoba osim mašinovođe.
    Železnički i drumski saobraćaj u tom delu obustavljen je zbog istrage koja je u toku.
   Iz zagrebačkog gradskog Biroa za vanredne situacije saopšteno je da je eksplozija, osim oštećenja pruge, prouzrokovala manja oštećenja na jednoj kući u blizini mesta na kome se desio incident.
    Sve hitne službe su na terenu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZG: Eksplodirala bomba pod vozom

Izvor: B92, 09.Jan.2013

Zagreb -- Snažna eksplozija odjeknula je oko 3.50h na železničkoj stanici kod Zagreba. U njoj nije bilo povređenih. "Jutarnji" piše da je na pruzi podmetnut eksploziv...Policija je saopštila da je pričinjena znatna materijalna šteta, a da uzrok još nije poznat. Ipak, mediji u Hrvatskoj navode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.