Duge kolone vozila na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2024, 11:20

Duge kolone vozila na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo

Iako je MUP Srbije najavio da se gužve na putevima i graničnim prelazima očekuju sutra i prekosutra, na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo već danas se napravila duga kolona vozilla.
Na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo u vremenu od 7 do 19 časova gužve ima već danas, javio je dopisnik Tanjuga.
Kolona putničkih vozila sa srpske strane proteže se od samog prelaza pa sve do nadvožnjaka kod sela Batrovci i čeka se duže od jednog sata.
Kolona teretnjaka je još i duža i za njih su zadržavanja višesatna.
Prema informaciji koju je jutros objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, očekuje se da će sutra na tom graničnom prelazu biti još veća gužva.
Naime,...
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hrvatska naredna dva dana testira sistem na Bajakovu, moguća duža zadržavanja

Izvor: Danas, 28.Apr.2024

MUP Srbije, pred prvomajske i uskršnje praznike, tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih sugrađana na graničnim prelazima, savetuje građanima da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.