Dragica Gašić, povratnica na Kosovo, tvrdi da joj je opljačkan stan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jul.2021, 17:16

Dragica Gašić, povratnica na Kosovo, tvrdi da joj je opljačkan stan

Dragica Gašić, koja se početkom juna kao prva povratnica iz redova srpske zajednice vratila u Đakovicu na Kosovu, izjavila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da joj je stan obijen i opljačkan. Policija u Đakovici, gradu na oko 80 kilometara od Prištine, nije mogla za RSE da potvrdi informaciju da je Dragici Gašić obijen stan. Izjavili su da se Gašić danas (27. jul), u pratnji policije, vratila u Đakovicu iz Kline gde je boravila kod sestre.   "Uz pratnju policije, ona je stigla u stan...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dragici Gašić odneli sve iz stana, čak i lekove

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2021, 12:04

Jedina srpska povratnica u kosovskoj opštini Đakovica Dragica Gašić izjavila je danas da su joj razbojnici odneli iz stana sve osim brašna i pola kilograma makarona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.