DRAMA U NjUJORKU: Helikopter se zabio u neboder na Menhetnu (VIDEO/ FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NjUJORKU: Helikopter se zabio u neboder na Menhetnu (VIDEO/ FOTO)

Najmanje jedna osoba je poginula kada se srušio helikopter na jedan neboder na Manhetnu, u Njujorku Najmanje jedna osoba je poginula kada se srušio helikopter na jedan neboder na Manhetnu, u Njujorku.Kako je javio Rojters, njujorški vatrogasci su saopštili da su njihovi pripadnici na licu mesta, dok je oko zgrade na koju se letelica srušila, u blizini Sedme avenije, više od 10 kola hitne pomoći.PROČITAJTE JOŠ: SRUŠIO SE AVION SA 157 LjUDI! Nema preživelih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Boing 737 pao šest minuta posle poletanjaAgencija AP navodi da je o nesreći obavešten i američki predsednik Donald Tramp.Video of smoke rising from the roof of a building in Manhattan after a helicopter made a hard landing on the roof and caught fire#Manhattan #NewYork pic.twitter.com/5QFgLUKu44— CNW (@ConflictsW) June 10, 2019foto APfoto AP(pink.rs)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Helikopter se srušio na krov zgrade na Menhetnu

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2019

Najmanje jedna osoba je poginula kada se helikopter srušio na krov nebodera na Menhetnu u Njujorku, javio je CNN...Gradonačelnik Njujorka kazao je da se nastradala osoba nalazila u helikopteru...Do nesreće je došlo kada je helikopter pokušao da se prinudno spusti na krov zgrade, koja se nalazi na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.