Crnogorsko ministarstvo: Hapšenjem novinarke zbog lažne vesti nije ugrožena sloboda medija

Izvor: Danas, 10.Jan.2020, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorsko ministarstvo: Hapšenjem novinarke zbog lažne vesti nije ugrožena sloboda medija

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore ocenilo je da se ne može govoriti o ugrožavanju medijskih sloboda ili narušavanju bezbednosti novinara u slučaju bivše urednice FOS media Anđele Đikanović koja je objavila lažnu vest o navodnom dogovoru za angažovanje kosovskih bezbednosnih snaga u Crnoj Gori na Badnji dan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MVP Savjetu Evrope: Nije bilo ugrožavanja medijskih sloboda u slučaju novinarke Đikanović

Izvor: VOA, 10.Jan.2020

Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) Crne Gore saopštilo je da se u slučaju bivše urednice FOS media, Anđele Đikanović, koja je objavila lažnu vijest o navodnom dogovoru za angažovanje kosovskih bezbjednosnih snaga u Crnoj Gori na Badnji dan, ne može govoriti o ugrožavanju medijskih sloboda...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.