Borac protiv alkoholizma pijan pregazio četiri osobe

Izvor: Blic, 30.Sep.2011, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac protiv alkoholizma pijan pregazio četiri osobe

Bivši direktor Programa za borbu protiv vožnje pod dejstvom alkohola u Riju de Žaneiru optužen je da je, vozeći u alkoholisanom stanju, kolima "pokosio" četiri osobe, od kojih je jedna preminula.

Alehandre Mendes najpre je udario kolima jednu ženu i njeno dvoje dece, starosti dve i pet godina, a zatim jednog građevinskog radnika, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Istražitelji kažu da je Mendes zaustavio kola tek pošto je udario u banderu, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << AP. Incident za koji je Mendes danas optužen dogodio se u avgustu.

Prema izjavama koje su očevici dali policiji, na Mendesu se videlo da je bio pod dejstvom alkohola, ali je on podvrgnut alkotestu tek 16 sati kasnije.

Policija iz stanice u Itajpu, država Rio de Žaneiro, predala je juče slučaj državnom tužiocu Klaudiju Kalu, navela je američka agencija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac protiv alkoholizma pijan pregazio četiri osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2011

Bivši direktor Programa za borbu protiv vožnje pod dejstvom alkohola u Riju, optužen je da je vozeći u alkoholisanom stanju, kolima pokosio četiri osobe, od kojih je jedna preminula.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Borac protiv alkoholizma pijan pregazio četiri osobe

Izvor: S media, 30.Sep.2011

Bivši direktor Programa za borbu protiv vožnje pod dejstvom alkohola u Rio de Žaneiru optužen je da je, vozeći u alkoholisanom stanju, kolima "pokosio" četiri osobe, od kojih je jedna preminula. ..Rio de Žaneiro potresa skandal koji je izazvao bivši direktor Programa za borbu protiv vožnje...

Nastavak na S media...

Borac protiv alkoholizma pijan pregazio četiri osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2011

RIO DE ŽANEIRO -..Bivši direktor Programa za borbu protiv vožnje pod dejstvom alkohola u Riju optužen je da je, vozeći u alkoholisanom stanju, kolima pokosio četiri osobe, od kojih je jedna preminula...Alehandre Mendes najpre je udario kolima jednu ženu i njeno dvoje dece, starosti dve i pet godina,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.