BORIS DŽONSON DOČEKAN NA NOŽ Obilazio poplavljena područja, stanovnici mu skresali: Dugo ti je trebalo da dođeš! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORIS DŽONSON DOČEKAN NA NOŽ Obilazio poplavljena područja, stanovnici mu skresali: Dugo ti je trebalo da dođeš! (VIDEO, FOTO)

Britanski premijer Boris Džonson naišao je na hladan prijem tokom posete poplavama pogođenim oblastima na severu Engleske, gde su ga stanovnici kritikovali što mu je dugo trebalo da dođe da se uveri u razmere pričinjene štete.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Džonsonu dugo trebalo da poseti pogođene oblasti; Građani pobesneli: "Gde si ti dosad?" VIDEO

Izvor: B92, 13.Nov.2019

London -- Britanski premijer Boris Džonson naišao je na hladan prijem tokom posete poplavama pogođenim oblastima na severu Engleske...Tokom posete pogođenog područja, stanovnici su ga kritikovali zato što mu je dugo trebalo da dođe da se uveri u razmere pričinjene štete...Džonson je napravio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.