Izvor: Blic, 23.Nov.2020, 23:36

BIL GEJTS O VAKCINAMA "Skoro sve će biti DELOTVORNE i spremne za upotrebu do februara"

Vlasnik kompanije “Majkrosoft” i milijarder Bil Gejts veruje da će „gotovo sve“ vakcine protiv korona virusa koje su u fazi razvoja biti spremne za upotrebu do februara 2021. godine. Vakcine kompanija Fajzer/Bajontek i Moderna biće prve dve koje će verovatno odobriti američka Agencija za hranu i lekove (FDA), ali Gejts veruje da će se i ostale vakcine - one koje proizvede Astra Zeneka, Džonson i Džonson i Novavaks takođe pokazati kao efikasne.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BIL GEJTS VIŠE NIJE OPTIMISTA: Milijarder uzdrmao svetsku javnost novom izjavom o koroni

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 00:04

Vlasnik kompanije "Majkrosoft" i milijarder Bil Gejts veruje da će "gotovo sve" vakcine protiv korona virusa koje su u fazi razvoja biti spremne za upotrebu do februara 2021. godine...Vakcine kompanija Fajzer/Bajontek i Moderna biće prve dve koje će verovatno odobriti američka Agencija za hranu i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.