Žare: Stanija, ajde na seks!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žare: Stanija, ajde na seks!

Makedonac Žare Berber pokušao je da nagovori Staniju Dobrojević na seks, ali mu je ona uz odbijanje opalila i šamar, rekao je za “Kurir“ izvor blizak produkciji rijaliti šoua “Survajver“.

Nepristojnu ponudu Žare je uputio Staniji kada ju je odvukao iza šatora i počeo da je nagovara na seksualni odnos.

- Dođi, mala, ajde malo da se zabavimo, da lepo iskoristimo ovo vreme! - rekao je kroz zube Berber.

Na to mu je starleta ljubazno uzvratila:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Čika Žarko, verovatno se šalite, ali molim vas, nemojte ovako ni da se šalite!

Na to se čika Žare rasrdio, pa nasrnuo još ofanzivnije:

- Pa, šta ti misliš, bre, da ja u Skoplju šetam nešto starije od 20 godina?! Nisam ja za tebe čika, mene klinke mlađe od tebe obožavaju! Dođi da vidiš šta je uživancija!

Zatim je povukao Staniju prema sebi, a onda dobio - šamarčinu! Fljasnula ga je kao da je krenula da ubije roj komaraca na njegovoj faci!

- Sram vas bilo, stidite se svojih godina, čika Žare! - vrisnula je Stanija i pobegla.Odnosi ovo dvoje učesnika “Survajvera“ nakon incidenta znatno su zahladneli, a situaciju koju je imala sa Žarkom Stanija je prepričala Miji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vip Survivor: Žare Staniji nudio seks pa dobio šamar

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2012

Makedonac Žare Berber pokušao je da nagovori Staniju Dobrojević na seks, ali mu je ona uz odbijanje opalila i šamar, kaže izvor blizak produkciji rijaliti-šoua bdquo;Survajver ldquo;.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.