Survajver ispalio Slađanu Ivanišević!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2010, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survajver ispalio Slađanu Ivanišević!

Pop pevačici Slađani Ivanišević samo dva dana pred polazak na Filipine otkazano je učešće u ekstremnom rijalitiju "VIP Survajver"!

Ona je već uveliko trebalo da bude na Filipinima, gde se trenutno za 50.000 evra bore mnogi VIP Robinzoni, ali su joj producenti iznenada otkazali učešće.

"Slađana je potpisala ugovor i prošla sve testove pred odlazak na Filipine, čak je primila i vakcine koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << obavezne! Kada su je pozvali da otkažu njeno učešće, ona se već spakovala za put. Nije dobila nikakvo objašnjenje zašto neće učestvovati u rijalitiju i veoma je razočarana. Željno je iščekivala odlazak na ostrvo jer je veliki avanturista. Još uvek ne može da veruje šta se dogodilo i nada se da će od produkcije dobiti bar neko objašnjenje. Razočarana je, teško je podnela iznenadno otkazivanje", kaže izvor lista "Press" blizak pevačici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.